Svenska kakaobolaget

Pris:
90 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Svenska kakaobolaget. Choklad utan kakaosmör, vanilj eller sojalecitin - i ursprungschokladen adderas bara socker för att ha en så ren choklad som möjligt. Välj mellan ren choklad eller olika smaker, 70g. Kan innehålla spår av nötter.

Darkness - chokladkakan som bara består av en ingrediens - kakaobönor. I den här versionen är inget kakaosmör tillsatt, vilket annars är vanligt. Hög syra balanserar tonerna av torkad frukt i kakaon, bönorna är lätt rostade. För THE chocolate lover!

Dark milk - Svenska Kakaobolagets version av mjölkchoklad, med 55% kakao. En blanserad mix mellan fruktiga och nötiga toner av kakaobönan tillsammans med mjölkens krämighet och sötma.

Tanzania - kakaon är köpt direkt från bönder engagerade i organiskt jordbruk. Kakaon växer nära Udzungwa-bergen omgiven av bördig jord och med gott om regn. Skörden från 2015 har starka noter av torkade fikon och russin tillsammans med röd frukt och trä. Rund smak med naturlig sötma.

Sri Lanka - den unika kakaon från Ceylon går bara att hitta i små kvantiteter. Kakaon kommer från bönder som jobbar med långsiktigt och organiskt jordbruk. Bönorna växer bredvid exotiska frukter och kryddor och skördas varsamt två gånger om året. Chokladen har hög syra med noter av svart te, kryddor och jord.

Kardemumma - krossad kardemumma blandad med Kakaobolagets mörka signaturchoklad. Klassiker!

Pepparmint - blandad med Kakaobolagets mörka signaturchoklad. För finsmakaren!