Det började med kärleken till form

Ur vanlig vardagstristess började idén ta form. Den växte sig större än ingivelsen att alltid fixa hemma och önskan att omge sig med saker som bidrar till välbefinnandet. Hemmet är vår fristad där man hämtar kraft, tillbringar sin tid och umgås. Därför är inredning är viktigt, punkt slut. Precis som Ilse Crawford säger, så har vi aldrig förstått varför vissa tycker att inredning är ytligt. Inredning säger något om vilka vi är, det hjälper oss att hitta energi och det inbjuder till att tillbringa tid med varandra. 

När vi började hitta produkter som vi föll huvudstupa för och som blev självklara inslag i vår vardag, kom önskan att dela våra upptäckter med andra. Det första steget från vardagen med det trygga jobbet blev en verksamhet vid sidan av som riktade in sig på skönhet. Den fick namnet 'finafröken' - ett namn som även skulle fungera om drömmen om en butik fick börja gro. När vi nu helt kan rikta in oss på butik och distribution har vi valt att byta till ett namn som bättre passar vår vision. Välkommen till FINAKADEMIEN.

Kommentera gärna: